Excelenta in diagnosticul imagistic

Clinica Phoenix ofera servicii medicale si de diagnostic imagistic din anul 2006, fiind unul dintre primele centre de imagistica moderna private din Romania. Echipa de medici si tehnicieni are o ampla experienta  in diagnosticul imagistic (rezonanta magnetica si computer tomografie) si este dedicata in a oferi pacientilor servicii de diagnostic de mare acuratete.

Profesionalismul si pregatirea de specialitate a echipei medicale reprezinta unicitatea si garantia calitatii serviciilor medicale oferite de Clinica Phoenix. Atat medicii, cat si asistentii-tehnicieni au urmat stagii de pregatire exclusiv in strainatate, in Elvetia, SUA, Germania si Marea Britanie, participand periodic la cursurile europene si mondiale din domeniu. Medicii specialisti ai centrelor desfasoara o activitate sustinuta de cercetare, concretizata prin studiile internationale care se desfasoara in cadrul clinicii, dar si prin numarul impresionant de publicatii stiintifice intre care si contributia la doua tratate europene de radiologie.

clinica-phoenix

Pana acum, peste 70.000 de pacienti au beneficiat de serviciile de diagnostic ale Clinicii Phoenix, la care se adauga peste 2000 de interventii minim invazive pentru tratamentul durerilor cronice sau acute, cu origine la nivelul coloanei vertebrale sau la nivelul articulatiilor.

In cazurile dificile sau in cazurile in care pacientii doresc o a doua opinie medicala, Clinica Phoenix are menirea, unica in tara, de a oferi consultatii si recomandari catre centre internationale de excelenta din Elvetia, Austria, Israel.

Medicina sportiva este unul din aspectele ce vizeaza experinţa noastra, colaboram cu numeroase federatii si cluburi sportive, ne implicam si promovam performanta prin diagnostic corect si complet.

Vizitati http://www.cdphoenix.ro, aici gasiti si blogul unde medicii nostri raspund la intrebarile dumneavoastra.
Telefon: +4 0732 660 173
E-mail:office@cdphoenix.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s